Начална страница  Контакти  Карта на сайта  
  ENGLISH  
     
 Начало  Феста Холдинг  Бизнес направления  Инвестиционни Проекти  Актуално  Контакти   
   
 
  \"\"  _1.html\">Начало

ЗОК България здраве АД

“ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КОМПАНИЯ БЪЛГАРИЯ ЗДРАВЕ” АД е лицензирана компания за допълнително доброволно здравно осигуряване /Лиценз № 3 издаден от Агенцията за финансов надзор на 13.04.2004 г./.

\"Investbank\"

София 1404
бул.  България 83А
тел.: 02 / 401 3632
        02 / 401 3633
        02 / 401 3634
факс: 02 / 401 3650
e-mail: office@bgzdrave.bg
web: http://www.bgzdrave.bg


Бързи връзки
ИНВЕСТБАНК АД
Инвест Фонд Мениджмънт
България Лизинг
 

ЗОК България здраве АД предлага медицински услуги, обособени в здравно-осигурителни пакети. В зависимост от вида и обема на медицинските услуги, тяхната стойност и лимита на ползването им, пакетите се предлагат в различни по съдържание нива на покритие – минимално, базово и разширено.

Пакет "Извънболнична медицинска помощ" включва: профилактични прегледи, свободен избор на лекар и лечебно заведение, пълно съдействие на координатор ("доверен лекар") на Компанията, консултации в амбулаторни и домашни условия, клинико-лабораторни и високоспециализирани изследвания, лечение, физиотерапия и рехабилитация и системно лекарско наблюдение.

Пакет "Болнична медицинска помощ" включва: профилактични прегледи, диагностика и лечение във всички видове клиники и отделения на националните центрове, университетски болници, както и многопрофилни и специализирани болници за активно лечение и рехабилитация.

Пакет "Комбинирана медицинска помощ" е сборен от предходните два и покрива специализираната извънболнична и болнична медицинска помощ.
ЗОК България здраве предоставя възможност за възстановяване на разходи, направени от осигурените лица за закупуване на стоки, лекарства, консумативи и заплатени медицински услуги.

Здравноосигурените лица получават лична здравноосигурителна карта от Компанията, гарантираща директен контакт с "доверения лекар" – координатор и всички лечебни заведения. Цените на предоставените услуги се формират в зависимост от избраните здравноосигурителни пакети и ниво на осигурително покритие.

 

   

 Новини

 прочети всички новини
 
 
 
Полезни връзкиКонтактиКариериПрава за ползванеКарта на сайта
  Created by CodeInSight Ltd.